Мъри след победата над Локо: Има подобрение, трябва да забравим миналия сезон


Мъри след победата над Локо: Има подобрение, трябва да забравим миналия сезон
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

984 0

Станимир Стоилов заяви, че има подобрение в Левски след победата с 2:1 над Локомотив София. Това бе предпоследната контрола на "сините" преди началото на сезона. Следващата е срещу Етър в идния вторник.

"С оглед на тежкото време, има промяна в положителен смисъл. Трябва малко по-добре да контролираме топката и да завършваме атаките. Има промяна откъм владеене на топката и агресия, което е положително“, започна наставникът на Левски.

"Има промяна, дано продължим да работим в този стил. Трябва да вдигаме ритъма на игра, защото и в първенството, и в Лигата на конференциите мачовете ще са с друг заряд", заяви Стоилов.

Наставникът подчерта, че столичния гранд трябва да започне силно първенството, което започва по-следващия уикенд: "Готов, не готов, Левски трябва да започне по най-добрия начин. Миналият сезон трябва да бъде забравен и да се концентрираме да постигнем целите си през идния. Ще съм спокоен, когато започнем да играем на нивото на нашите възможности".

"Не е приятно, когато няма гостуващи фенове. Не знам как е взето такова решение, но щом е взето, ще се съобразим", завърши с коментар Стоилов за срещите с ПАОК от Лигата на конференциите.

Вижте как се разви двубоят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички