Мъри обяви нови контроли и разкри за руските съперници: Отменихме срещите, за да няма разединение


Мъри обяви нови контроли и разкри за руските съперници: Отменихме срещите, за да няма разединение
Снимка: Lap.bg

2099 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, говори по темата с отменените руски контроли, за които официално стана ясно през днешния ден. Опитният наставник обясни по какъв начин "сините" ще запълнят времето си в Дубай, след като бяха отменени общо 4 срещи 

"Решението да играем с руски отбори бе продиктувано от това да направим пълноценна подготовка. Нямаше други съперници. Левски има много привърженици. Всеки е с различно мнение. Има и за и против. За да няма разединение, решихме да ги отменим. Може би, ще повлияе на подготовката на футболистите, но ще опитаме да компенсираме. Ще опитаме да заместим съперниците.

Ще играем още един мач с Рига на 22-и. Те имат над 30 футболисти. Все още нямаме съперник за следващата дата. Няма възможни съперници. Поляци е германци, които бяха тук, вече заминаха. Останаха повече руски отбори. Решението е взето, ще опитаме да направим най-доброто. Прието е решението, всички стоим зад него", обясни Мъри пред Дарик Радио.

"Левски ще се готви по най-добрия начин. Разликата между Дубай и Турция и Испания, е в терените, климата и храната. В Турция също са луксозни хотелите. Левски не тъне в лукс. Тънем в лукс на условия на работа. Имах желание да играем със силни отбори. Имаме някаква свежест, но не е нормално на подготовката да си починал или да си свеж. Малко ни липсваше хъса и спортната злоба. Имахме разговор на тази тема", допълни специалистът.

Вижте повече за решението на Левски да не играе срещу руски тимове в приятелски двубои!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички