Мъри Стоилов: Имахме превъзходство през целия мач и победата ни бе заслужена


Мъри Стоилов: Имахме превъзходство през целия мач и победата ни бе заслужена
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1211 0

Станимир Стоилов говори пред камерите на "Диема Спорт" след победата на неговия Левски с 5:0 над Спартак Варна.

Ето какви бяха думите на специалиста:

"Имахме превъзходство през целия мач и победата ни бе заслужена. Също така пропуснахме много ситуации, но видях динамика и мисъл в движението на топката. Имахме нужната агресия, направихме добър мач, а и бяхме по-класния тим, радвам се, че след втория гол се отворихме и продължихме добре. Пак казвам един добър мач, като изключим проблемите със завъшващия удар", заяви Мъри.

"Днес взехме по-верните решения. Организирахме много флангови атаки както от защитниците, така и от крилата. Играхме занчително по-добре и около центъра, доволен съм от динамиката, почти не допускахме грешки".

"На този етап Ивелин няма да се завърне, ще решим кой да играе в четвъртък, Бари се справя добре, но имаше ситауции които трябваше да завърши, видяхме неща които трябва да се подобрят, ако искаме да играем добре срещу ПАОК, трябва да вдигнем нивото, защото ПАОК няма да е на нивото на Спартак Варна, има неща които да се коригират".

"Вече мислим за мача с ПАОК има време да изчистим доста неща, трябва да сме по-комшалтни и по-отговорни. На този етап съм доволен от Жереми Петрис, той може и да започне срещу ПАОК", завърши наставникът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички