Мъри има една-единствена загуба от Локомотив (София), но каква...


Мъри има една-единствена загуба от Локомотив (София), но каква...
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1495 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов има и много добри, и много лоши спомени от срещите си с Локомотив (София). Именно срещу този съперник се изправят "сините" днес в първенството след пауза от 7 години заради изпадането на "железничарите" от Първа лига.

Като треньор на Левски Мъри спечели най-изразителната си победа срещу столичен тим точно срещу Локомотив. Това се случи при първата му среща с този тим през есента на 2004 година, когато спечели с 5:0. През пролетта на 2007 г. "сините" отново вкараха 5 на този съперник, но надвиха с 5:3 в "Надежда". С това те узакониха 25-ата си титла на България.

Стоилов обаче има и много неприятен спомен от двубоите със столичните "железничари". Единствената му загуба от тях досега му коства поста на "Герена". През май 2008 г., когато Локомотив победи Левски като гост с 1:0, Тодор Батков уволни както Мъри, така и тогавашният директор Наско Сираков, който сега е собственик на клуба, припомня "Мач Телеграф". А междувременно, лицензът на Левски отново е под въпрос. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички