"Ще има голям ефект върху развитието на клуба" - директор в "Палмс бет" посочи целите пред Левски


"Ще има голям ефект върху развитието на клуба" - директор в "Палмс бет" посочи целите пред Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1827 0

Изпълнителният директор на "Палмс бет" - Лъчезар Петров, говори пред "Gong" и сподели, че очаква феновете на Левски да имат поводи за радост много скоро. Той заяви, че компанията не се меси в работата на Станимир Стоилов и му има пълно доверие:

"Очаквам силен сезон. Макар първата среща да започна с негативен за Левски резултат, това не е повод за генерални изводи. Напротив. Вярвам, че клубът и феновете ще имат поводи за радост много скоро. Ние, като генерален спонсор, не се месим в спортно-техническата част и напълно вярваме на Станимир Стоилов. Той и отборът имат пълната ни подкрепа".

Петров разкри и целите на генералния спонсор на "сините" за сезон 2022/23: "Ние работим с ПФК Левски в няколко направления и напълно подрепяме усилията на управлението на ПФК Левски, които са насочени към създаването на работещ клуб. Нашите цели като генерален спонсор са да осигурим условията, в които клубът да продължи да функционира нормално и спокойствие за осъществяването на начертаните от ръководството му цели. Усилията ни са насочени към подпомагане на процеса за изграждане на модерен клуб".

"Определено ми се иска ПФК Левски да успее да преодолее ПАОК и да отстрани реномирания гръцки тим. Ще има голям ефект върху развитието на клуба. Да, те играха на четвъртфинал през тази година в същия турнир Лига на конференциите. Те също, както и ПФК Левски, имат невероятна подкрепа от страна на тяхната публика и ще се опитат пак да стигнат далеч в това издание на турнира. От другата страна, ПФК Левски има Станимир Стоилов, жадни за успехи футболисти и подкрепата на невероятните си привърженици".

 

 

"Не смятам, че аз трябва да оценявам работата на Станимир Стоилов в спортно-техническо естество. Резултатите от работата му говорят достатъчно в това отношение. С идването му в клуба, нещата се обърнаха и то по-бързо от очакваното. ПФК Левски спечели Купата на България, без някой да е очаквал това в началото на предишната футболна година. Ние работим много добре със Станимир Стоилов, той знае какво иска и как да го постигне", каза още директорът на "Палмс бет" и посочи целта пред Левски в дългосрочен план:

"Левски да е силен спортно-технически и да се стабилизира финансово. Да бъде изграден силен клуб, който да се управлява добре, да е изчистил дълговете си и да стане финансово независим".

Вижте още: Феновете на Левски с множество поръчки, от клуба не могат да ги обработят

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички