Мълчание и никакви подробности след разговорите на Божков с фенове на Левски, ще има нова среща


Мълчание и никакви подробности след разговорите на Божков с фенове на Левски, ще има нова среща
Снимка: Sportlive.bg

2831 0

Срещата между фенове на Левски и Васил Божков приключи след около 2 часа продължителност. След нея обаче нито от привържениците, нито някой от ръководството даде повече подробности какво се е обсъждало на нея.

Единствено бе потвърдено, че Божков наистина е бил на "Герена", както и Георги Попов, който държи контролния пакет акции на "сините". След срещата председателят на НКП Степан Хиндлиян каза няколко думи, но не относно това, което е било говорено.

"Ние бяхме гости на тази среща. Обсъждаше се бъдещето на Левски. Има собственици, които трябва да кажат дали е оптимистично бъдещето. Работата на привържениците е да подкрепят отбора, а не да правим прогнози дали бъдещето е оптимистично или не”, заяви Хиндилян. Очаква се в най-скоро време да има още една среща, информира dsport.bg. По-рано от НКП написаха, че в поканата за е упоменато на срещата да отидат членовете на УС на фенската организация, но те самите искат на нея да присъстват всички лидери на националните и регионални структури на левскарите в България и чужбина. А какво интересно изказване за "сините" фенове направи футболистът Нуно Рейш вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички