Рейш: Ако бием - добре, ако паднем, за феновете сме най-лошите играчи, които са виждали


Рейш: Ако бием - добре, ако паднем, за феновете сме най-лошите играчи, които са виждали
Снимка: Оф. сайт на Левски

5868 0

Защитникът на Левски Нуно Рейш обяви целите на своя клуб през настоящия сезон. Той обясни и какви са феновете на "сините". Рейш говори пред португалското издание "Desporto ao Minuto".

"Шампионатът е труден, защото Лудогорец има други отъжия, но нека опитаме. Може би ще се целим в Купата. Трябва да се опитаме да постигнем нещо, защото това е най-големият клуб в България и има най-фанатичните фенове. Те живеят за клуба и е важно да им се даде титлата", коментира португалецът.

"Феновете? Когато печелим, е добре и сме най-големите. Когато губим, ние сме най-лошите играчи, които някога са виждали. Това е в общи линии. Бил съм в Гърция, там феновете, когато осъзнаят, че играчите са дали всичко от себе си, но отборът загуби, те го развеселяват и насърчават за следващия мач. Тук не е съвсем така. Може да тичате, да се борите, но ако в края нямате победа, те ще ви обиждат", разказа Рейш.

Запитан какво би казал на "сините" фенове, защитникът заяви: "Никога не обещавам титли и никога не казвам, че ще вкарам 50 гола. Просто казвам, че ще направя всичко възможно и ще направя всичко за клуба. Ако мога да помогна с трофеи, още по-добре".Вижте интересната му история преди Левски в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички