Ръководството на Левски се среща с феновете след дълго отлагане


Ръководството на Левски се среща с феновете след дълго отлагане
Снимка: Официален сайт на Левски

1417 0

Ръководството на Левски ще се срещне с част от феновете на тима, за да обсъдят отношенията си. Конкретната тема на срещата е "Предложение за постигане на договореност чрез официализиране на отношенията между ПФК Левски и НКП Левски в дългосрочен план". Новината обявиха от НКП. Датата на срещата е 19 януари 2020 г. от 12,00 часа, мястото е стадион "Георги Аспарухов".

Организираните привърженици съобщават, че са изпратили предложението си за среща до ръководството преди почти половин година. До скоро обаче не са имали отговор, въпреки че са напомняли за искането си. Човекът, който най-накрая им е отговорил и им е изпратил покана за среща е изпълнителният директор Павел Колев. Той обаче не е формулирал тема от страна на клуба.

От НКП съобщават, че в поканата е упоменато на срещата да отидат членовете на УС на фенската организация, но те самите искат на нея да присъстват всички лидери на националните и регионални структури на левскарите в България и чужбина. А какво интересно изказване за "сините" фенове направи футболистът Нуно Рейш вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички