Може ли Георги Иванов - Гонзо да се завърне в Левски?


Може ли Георги Иванов - Гонзо да се завърне в Левски?
Снимка: Иван Йочев

2010 0

След като Наско Сираков получи акциите на Левски, веднага стартираха различни слухове около това кои от легендите на "сините" могат да се завърнат в клуба. Най-актуалният от тях е свързан с Георги Иванов - Гонзо, като спекулациите сочат, че той може да се завърне под някаква ръководна форма при 26-кратните шампиони. 

В момента бившият нападател е спортен директор в Локомотив (Пловдив), но собственикът на "смърфовете" Христо Крушарски сподели, че не е изключен вариант Гонзо да премине в Левски. 

"Ако той реши да отиде в Левски, няма как да го спра", бе лаконичният коментар на боса пред информационния портал "Гонг". Самият Иванов вече е бил на "Герена" не само като играч, но и като треньор, и като директор. С престоя си на "Лаута" Иванов показа, че все по-добре се справя с ръководни задачи и евентуално негово завръщане в Левски няма да е изненада. 

"Нищо не ми е споделял. Говоря всеки ден с него и всички теми са свързани с развитието и бъдещето на Локомотив". 

В същото време Крушарски се обяви в подкрепа на завръщането на фенове по стадионите и вярва, че дори по-малкото подкрепа ще се отрази отлично на отбора му. 

"Новината, че ще се допускат фенове на футболните мачове, е страхотна. За нас три хиляди привърженици да ни подкрепят е много добре", добави Крушарски. 

В същото време добрите новини за "сините" в последните дни не са никак малко, а днес стана ясно, че е платен един от най-сериозните дългове на Левски (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички