Бивш нападател на "сините": Oбединение на всички левскари ще помогне за връщането на тима на върха


Бивш нападател на "сините": Oбединение на всички левскари ще помогне за връщането на тима на върха
Снимка: Официален сайт на Левски

1544 0

Бившият нападател на Левски Емил Ангелов - Бабангида, сподели своето мнение относно това от какво има нужда "синия" клуб, за да се върне на върха. 39-годишният Ангелов игра четири години на стадион "Георги Аспарухов", (до 2007-а), в които записа 79 мача и отбеляза общо 44 гола.

"Oбединение на всички левскари ще помогне за връщането на тима на върха. Пазя отлични спомени от престоя си в Левски. Вярвам, че сега с идването на Наско Сираков начело на клуба нещата да се стабилизират и всичко да стане положително за сините. Следя ситуацията в Левски изкъсо. В България не харесват успелите хора, а Наско Сираков е успял и като футболист, и като ръководител.

С него се работи лесно, но и трудно. Ако разбираш неговата философия, ще работиш много лесно. Наско Сираков е доста взискателен, но аз съм благодарен на него, на г-н Стоилов, на г-н Батков", заяви Емил Ангелов пред БНР. В петък (05.06) Левски приема Лудогорец в първи двубой след подновяването на футбола у нас, като само 30% от капацитета на "Георги Аспарухов" ще може да бъде запълнен - ето колко точно фенове ще могат да присъстват на стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички