"Мога да потвърдя трансфера" - Левски с четвърто зимно попълнение


"Мога да потвърдя трансфера" - Левски с четвърто зимно попълнение
Снимка: levski.bg

8532 0

Бившият старши треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА - Бруно Акрапович, потвърди, че Левски вече има четвърто ново зимно попълнение (след Рикардиньо, Кристиан Димитров и Асен Чандъров) в лицето на Джавад Ел Джемили

"Да, мога да потвърдя трансфера. Той вече е факт, така ми казаха на мен", съобщи пред "Dsport" наставникът на кипърския Акритас, а след това назова най-добрите качества на 20-годишното крило:

"Най-доброто му качество е, че никога противникът не знае какво ще направи. Има страхотен контрол над топката, движи се много добре и много иска да работи. След всяка тренировка пита как се е справил и какво може да подобри. Голям хъс притежава и иска да направи крачка напред", допълни Акрапович и обясни, че Левски може да спечели много пари от Ел Джемили, ако му се даде шанс:

"Той може след година, две, ако му се дава шанс, да направи нещо голямо с Левски или Левски да вземе много пари за него. Все пак той идва от Испания, там беше в голям отбор. Говорих и с Цанко Цветанов, че трябва да му се дава помощ в трудни моменти".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Кипър разкриха колко ще плати Левски за Ел Джемили, създадоха "сини" въпросителни

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички