Митов за Лудогорец: Имаме респект, но дотам, Левски излиза да доминира


Митов за Лудогорец: Имаме респект, но дотам, Левски излиза да доминира
Снимка: БГНЕС

1096 0

Наставникът на Левски Николай Митов заяви, че очаква победа от играчите си в предстоящата среща с Лудогорец този петък (14 април) в Разград. 

Митов коментира и на кои играчи може да разчита и кои няма със сигурност да се възстановят. "Яблонски отпада от групата със сигурност, Сукуна – също. Има още 2 дена. 50 на 50 са Минев, Костадинов и Де Ноойер. Яблонски получи травма по-сериозна на аддукторите в мача срещу Черно море и отпада. Аз искам специално всички да са здрави, а тогава да избираме. Имаме 2 дена, в които да отшумят травмите", каза наставникът на Левски.

"Левски е побеждавал Лудогорец. Те са силен отбор, на първо място в момента. Имаме респект, но дотам. Левски трябва да играе за себе си, да доминира. Естествено, трябва да победим. Като резултати съм съгласен, че не се представяме успешно в гостуванията. За играта – не. Процентите кой е владял повече топката, кой има повече удари – тези неща отпадат автоматично при негативен резултат".

"Ако има теоретична възможност, естествено, че ще се борим за първенството. Интересува ме от всеки мач да взимаме максималните 3 точки. Левски трябва да гледа себе си, не може да се сравняваме с другите отбори. Не може да копираме другите. Имаме изграден стил, свикнали сме да доминираме и трябва да го следваме", заяви още Митов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички