Ники Митов преди мача с Локо Пловдив: Левски вкарва трудно, притеснен съм


Ники Митов преди мача с Локо Пловдив: Левски вкарва трудно, притеснен съм
Снимка: БГНЕС

1169 0

Старши треньорът на Левски Николай Митов направи коментар преди шампионатния мач с Локомотив Пловдив от 27-я кръг на Първа професионална лига. 

Митов призна, че най-големият проблем за неговия тим е, че бележи трудно и, че ще потърси начин да изненада "смърфовете" в срещата.

"Тази седмица на облекчен режим тренираха Костадинов, Минев, Сашо Александров – централният защитник. Имаме два дни до мача. Надявам се да мога да ги ползвам. Но това го има във футбола. Аз съм реалист и за това казвам, че гледам мач за мач. Сметки няма какво да правим. Важно е във всеки мач да взимаме максимума. Левски трябва да е колкото се може по-напред. В тази ситуация гледаме мач за мач. Искаме максимума от всяка среща.

Де Ноойер, пропуснах да кажа, също има проблем. Той е с контузия в ходилото. Вчера опита да тренира, но не се получи. С моите колеги бяхме да гледаме Локо (Пловдив) и Лудогорец. Играем с двата състава последователно. Локо добри изпълнители в атака и в дефанзиен план. Ще търсим как да ги изненадаме. Запознат съм добре. Познавам Локомотив.

Трудно отбелязваме. Затова се притеснявам. Не се притеснявам дали гостуваме, или сме домакини. И двата мача, които загубихме като гости, стояхме добре. Давам пример с мача с ЦСКА, където се търси повече резултат – ако съм честен, в последния мач с Черно море стояхме най-добре игрово, но не отбелязахме головете си. Но няма да ме заблуди една загуба. Далеч сме от това, което искаме.

Естествено предпочитам да сме пред наши фенове и пред пълен стадион. Това може да стане с добра игра и резултати. Имаме идеи, но до неделя ще изчакаме. Четирима са на облекчен режим. Не искам да коментирам Локо (Пловдив). Аз не съм гледал загубата. Следях други неща. Няма да се заблудя. С Ботев вторият ни гол не заучен, но сега няма да ги издавам тези неща.

Добър футболист е Мартин Камбуров. Голмайстор, нормално. В съвременния футбол никой не се пази персонално, дори и Меси не го пазят така. Не чета много спекулациите, но работим и по селекцията. И двете едновременно вървят", каза Митов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички