Левски започва акция "Божидар Краев"


Левски започва акция "Божидар Краев"
Снимка: БГНЕС

1440 0

Ръководството на Левски започва акция "Божидар Кра­ев". Договорът на младока из­тича на 31 декември 2017 го­дина. Това означава, че ако той не го удължи това лято, от клуба ще трябва да го продадат.

Причината е, че след 30 юни младокът ще мо­же да преговаря с който си поиска и дори да подпише предварителен контракт с клуб, в който да премине през зимата като свободен агент.

В неделя Божидар Краев ре­ализира четири гола за успеха с 5:0 над Локомотив Пловдив и акциите му определено се покачиха - както пред ръко­водството, така и пред чуж­ди тимове, които вече проя­вяват или тепърва ще пока­жат интерес към него. Още повече че визитката на юно­шата на сините е впечатля­ваща.

Той все още не е навър­шил 20 години, а вече има 82 мача за Левски във всички турнири, в които е реализирал 23 гола, при това нито един от тях не е от дузпа. През настоящата кампания Краев има 25 дву­боя в Първа лига, като в тях е отбелязал 8 попаде­ния - той е най-резултатни­ят играч на отбора.

С играта си през пролетта Божидар си заслужи място в националния отбор и дори направи дебюта си - влезе ка­то резерва в световната ква­лификация с Холандия (2:0).

Всичко това кара шефове­те на "Герена" доволно да потриват ръце. Защото до­ри да не успеят да преподпишат с Краев, то в касата на клуба ще влязат свежи сред­ства от негова продажба - в клуба се надяват те да са най-малко милион лева, пише "Тема спорт".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички