Митов: Сутиеска трябва да се съобразява с нашата игра, излизаме за класиране


Митов: Сутиеска трябва да се съобразява с нашата игра, излизаме за класиране
Снимка: БГНЕС

1213 0

Наставникът на Левски Николай Митов, заяви, че отборът излиза с нагласата за успех срещу черногорския Сутиеска, който да осигури достатъчно предимствор преди реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа в Никшич след седмица. Добрата новина е, че ще може да разчита на всички футболисти, включително и на лекувалите до скоро травми Антонио Вутов и Серджиу Буш.

"Ще разчитам на всички футболисти. Антонио Вутов и Серджиу Буш също са готови за игра. Като цяло очакванията ми са да победим с резултат, с който да си осигурим достатъчно предимство за втория мач, за да отстраним черногорския отбор", каза Митов.

Той допълни, че е наясно с каква схема трябва излезе срещу Сутиеска. "Важно е сега този отбор да се изгради и с всеки мач да показва добро лице".

"Разузнали сме ги доколкото е възможно. И те имат нови хора, имат и напуснали. Наясно съм с какво са се подсилили. За мен е най-важно как ще се представим ние. Имаме нужното самочувствие. Излизаме само с мисълта да преодолеем съперника. Респект и уважение към съперника ще има, но само до излизането на терена", заяви Митов.

"Искам да покажем превъзходството си на терена. Не ме притеснява това, че не взехме всички играчи, които искахме. Имаме добри футболисти, добър отбор. Вярвам на играчите на 100%. Можем само да гадаем как ще играят черногорците. Тренирали сме и ако те са по-затворени. Трябва да ги накараме те да се съобразяват с нашата игра, а не ние с тяхната".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички