Мис Плеймейт 2016 с гореща прогноза за победителя от дербито ЦСКА-Левски


Мис Плеймейт 2016 с гореща прогноза за победителя от дербито ЦСКА-Левски
Снимка: Getty Images

5504 0

Мис Плеймейт 2016 – Ася Капчикова, направи любопитна прогноза за Вечното дерби между ЦСКА и Левски. Предстои да навлезем в страстната седмица, но и през духовете се разбуниха преди сблъсъка между „червени“ и „сини“.

ЦСКА се раздели със Стойчо Младенов, а на „Герена“ Станимир Стоилов се развилня след победата над Лудогорец с 3:2 за Купата и отнесе наказание за битката с армейците.

"Очакванията ми са за победа на Левски. Станимир Стоилов ще липсва край страничната линия, отчитайки неговия потенциал, но си мисля, че играчите добре знаят какво трябва да направят", започна коментара си Капчикова пред „Мач Телеграф“.

"Виждам един определено много по-смел Левски отпреди. Един отбор, който е във вихъра си, но не мисля, че заслугите са само на Мъри Стоилов, а на всички. Те просто си повярваха, че могат. Това е ключът към успеха. Вярата, че могат да материализират победата. До последно нищо не се знае в такива мачове“, категорична е плеймейтката.

За мен Левски е фаворит. Сред футболистите нямам любимец. Те са едно цяло и не мога да кажа, че симпатизирам повече на някого от тях. Гледам на всички като на един. Няма как да коментирам нещата през седмицата, които се случиха на стадион "Българска армия". Очаквам "сините" да търсят повече победата и да зарадват привържениците на тима. Мисля, че ще я постигнат с резултат 2:0!", прогнозира красавицата.

А ето как завърши дербито между „червени“ и „сини“ при юношите.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички