Милан Миятович обяви целта на Левски през сезона и обнадежди феновете


Милан Миятович обяви целта на Левски през сезона и обнадежди феновете
Снимка: Оф. сайт на Левски

3429 0

Титулярният вратар на Левски Милан Миятович обяви какви цели преследва столичният клуб през настоящия сезон. "Сините" заемат второто място във временното класиране, като изостават на 5 точки от лидера Лудогорец. Според черногореца, клубът се стреми да се класира в Лига Европа, но не е отписал и битката за титлата в efbet Лига. Това обаче е в сферата на мечтите към момента.

"Засега в Левски всичко върви по план. Има още много мачове, но възоснова на показаното досега през сезона, вярвам, че ще постигнем основната си цел, а именно участие в Европа. Освен това, показахме, че разполагаме с качества и способност да се състезаваме в двубоя за трофея. В момента сме на второ място, настоящият шампион Лудогорец е пред нас с 5 точки, но, повтарям, че има още много мачове до края", заяви стражът пред "Sport Club".

"До края на първенството ще играем още три пъти с Лудогорец и изглежда, че въпросът кой ще е шампион ще се реши в преките двубои. Стигнахме и до четвъртфинал за Купата на България, където Лудогорец ще ни бъде съперник по пътя към полуфиналите. Играе се един мач и в такива мачове всичко е възможно. Надявам се да стигнем до полуфиналите, както и всички в отбора", допълни Миятович. Черногорецът се представя чудесно до момента, като е инкасирал 13 гола в 19 мача. А какво постижение записа той през октомври вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички