Михайлов: С оглед на ситуацията от лятото досега, полусезонът ни бе приличен


Михайлов: С оглед на ситуацията от лятото досега, полусезонът ни бе приличен
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1705 0

Титулярният вратар на Левски Николай Михайлов коментира двубоя с Берое, обобщи полусезона за своя тим и говори за бъдещето си след равенството в Стара Загора. С този мач "сините" затвориха есенния полусезон и ще излязат в почивка. Михайлов заяви, че е разочарован от допуснатия гол срещу "заралии", тъй като тимът се е бил стабилизирал в отбрана в последните си няколко срещи.

"Имахме инициативата на моменти през първото полувреме днес, през второто изгубихме, нарушихме си игровия ритъм. Направихме няколко добри контраатаки, ако бяхме вкарали първото или второто полувреме, когато имахме шанс, щеше да е добре. Последните 15-20 минути, незнайно защо, и физически отпаднахме, доста по-свежи бяха Берое и направиха доста атаки по флангове и през средата. В даден момент ние се пропукахме, когато не виждах как ще вкарат гол", започна вратарят своя коментар след мача.

"Но... учим се, все пак доста мачове имахме сухи мрежи. Не завършихме по най-добрия начин годината, но с оглед на това, което се случи от лятото досега, е горе-долу прилично. През пролетта Левски ще изглежда по-различно - с нови попълнения и с подготовка от самото начало заедно, и ще се бори да вземе купата и да бъде на по-челни позиции", продължи Михайлов.

"Промяната при нас дойде и със себераздаване на футболистите, ставахме все по-добри, с идването на Станимир Стоилов и неговия екип. Работихме много, но по време на сезона е трудно да правиш грандиозни промени. Стабилизирахме отбора в защита затова съжалявам, че днес допуснахме, защото не бе с някакво надиграване. С оглед на всичко, не мога да се оплача от целия отбор, от играта в защита. За съжаление, днес си тръгнахме само с точка", завърши той относно играта тази вечер.

"Моето бъдеще? Оставил съм тези неща на агентите ми, исках да се съсредоточа върху изявите си в Левски. Ако има нещо, първо ще се разбера с клуба, но Левски е опция номер едно за мен", каза още Михайлов. През миналия месец той призна, че има интерес към него от други клубове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички