Станимир Стоилов: Организацията на играта ни е по-добра сега


Станимир Стоилов: Организацията на играта ни е по-добра сега
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1696 0

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, е категоричен, че играта на "сините" се е подобрила значително в сравнение с това, което е било в началото на сезона, но в същото време отсече, че отборът играе на средно ниво. И това трябва да се подобри. 

"Мисля, че не достигна още малко футболна увереност, не ни достигна и втори гол. Трябваше да отбележим, а накрая направихме грешка, която ни коства победата. Отборът играе на средно ниво и трябва да игра по-добре, но все пак се подобряваме", каза Стоилов след равенството на Левски с Берое

"Имахме по-реални ситуации за гол, но не успяхме да вкараме. Важно е поведението на терена - да е гордо и да отговаряме на Левски. В този мач се справихме прилично", каза още той. 

"Подобрихме организацията и тактическата дисциплина. Оттам идват и малко по-добрите резултати, но пък в никакъв случай не можем да допускаме в края на мача. Кондиционното ниво се покачи. Някои от играчите дойдоха късно, знаете. Организацията като цяло е по-добра, отколкото в началото. 

Футболистите да се настроят за почичва, треньорите за малко работа. След 20 дни започва подготовката, като целта е да радваме феновете след силна подготовка", каза още Стоилов за това какво следва в Левски след края на първия дял от шампионата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички