Михайлов: Няма как да оставим Левски да сменя имена, тирета, точки, запетаи и цифри


Михайлов: Няма как да оставим Левски да сменя имена, тирета, точки, запетаи и цифри
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1514 0

Капитанът на Левски - Николай Михайлов, заяви, че Левски ще оцелее и няма никакво намерение да сменя "имена, тирета, точки, запетаи и цифри". "Независимо дали Левски и слаб или силен, всеки иска да го удари на терена или извън него. Всеки иска да удари този отбор, когато е най-уязвим. По-уязвим Левски от тези четири месеци може би никога няма да се намери", сподели стражът на "сините".

"Левски ще го бъде. Сигурен съм. Няма как да оставим този клуб да сменя имена, тирета, точки, запетаи и цифри. Чест прави на футболистите, треньорите и целият щаб. Бяха тежки месеци, но показахме някакъв положителен дух, висок морал и борба. Че на терена нещата не се получиха, обаче е очевидно", заяви Михайлов пред "България Днес".

"На никой не му е приятно да губиш точки срещу не толкова претенциозни отбори, защото Левски си е Левски. За мен е нещо свято, нещо голямо. Трябваше да се нагаждаме спрямо моментната ситуация, да надграждаме по време на сезона. За момент успяхме, но след продажбата на Стайн и с контузиите на братя Цоневи нещата станаха много тежки за нас.

Бяхме догонващи през по-голямата част от времето. Финансовите проблеми в нашия клуб също психически се отразяваха на футболисти, треньори и щаб. Един клуб не е само 20 играчи. Има много хора, които се грижат всичко да е ОК. Ставаше въпрос за оцеляване. То ще продължи и през 2021-а. Всички сме се заели - футболисти, ръководство, треньори и фенове - със заздравяването и укрепването на клуба. Без значение кой е в него, важно е Левски да е добре".

А кой от нападателите ще получи нов шанс да се докаже на "Герена" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички