Месец юли ще е решаващ за бъдещето на Левски


Месец юли ще е решаващ за бъдещето на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1873 0

Месец юли ще е решаващ за бъдещето на Левски, това стана ясни от думите на собственикът на 35% от акциите на клуба Тити Папазов. Той е категоричен, че през идния месец трябва да се намерят 5 млн. лева.

"Трябват ни 5 милиона лева. Без тях Левски няма да оцелее", заяви Папазов пред Нова тв, който отново благодари на феновете на "сините" за подкрепата в последните месеци.По този начин той потвърждава думите на Наско Сираков, който по-рано също заяви, че на "сините" им трябват 4-5 млн. лева.

Той допълни, че се водят преговори за спонсорство и партньорство с няколко фирми, но все още с нито една от тях разговорите не са на финален етап. "Няма да е лесно, но все още ни пречат всички обстоятелства - пандемията, ограниченията на феновете да ходят на мачове, някои закони, предложени в Народното събрание. И това притеснява големите фирми и спонсори. Законът за хазарта, който накара да се ослушват и отблъсна фирмите с тази дейност, а те са най-големите спонсори. Всеки ден имам разговори и срещи с потенциални спонсори. И близо, и далеч сме, един особено по-сериозен договор не става от днес за утре", заяви по-рано Сираков. А какво е желанието му за телевизионните права и как да се сформира сумата, която Левски да получава от тях - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички