Къде да гледаме столичното дерби Левски - Славия?


Къде да гледаме столичното дерби Левски - Славия?
Снимка: Официален сайт на Левски

2367 0

Oтборите на Левски и Славия излизат един срещу друг в първи двубой от 29-тия кръг на първата шестица в Първа лига. Срещата е от 18:00 часа на стадион "Георги Аспарухов" и е изключително важна в битката за Европа.

В момента "сините" са на второ място с 53 точки, а Славия е пети с 49 точки. Левски ще се опита да се възползва от самочувствието, което спечели при успеха срещу Берое в Стара Загора и да стигне до втора поредна победа. Евентуален успех срещу Славия в не малка степен ще представлява огромна крачка към бетонирането на мястото в евротурнирите за "сините".

Славия, от своя страна, вижда възможност при постигането на успех да се приближи на едва точка зад днешния си опонент в класирането. "Белите" постигнаха успех срещу Локомотив Пд като гост, след което направиха 0:0 с ЦСКА, за да съхранят мечтите си за място в топ 3. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по Diema Sport. А какви притеснения има наставникът на Левски Георги Тодоров преди двубоя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички