Това е футболът: Стамен Белчев остави "без думи" феновете на ЦСКА и Левски след "Вечното дерби" (ВИДЕО)


Това е футболът: Стамен Белчев остави "без думи" феновете на ЦСКА и Левски след "Вечното дерби" (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

7681 0

"Вечното дерби" между ЦСКА и Левски освен, че поражда сериозен интерес към футболните запалянковци в България, то сблъсъците между двата тима биват определят като едни от най-ожесточените на целия Балкански полуостров.

Двата тима и привържениците винаги очакват успеха от двубоя и дават всичко от себе си на терена и по трибуните и именно поради тази причина се случва да биват преминати някои "граници" в негативен смисъл. 

Не такъв обаче бе случаят от днешния двубой в Югозападната трета лига между дубълите на ЦСКА и Левски, който завърши при нулево равенство на стадион "Българска армия".

Опитният Белчев и талантливият Щерев

След последния съдийски сигнал нервите на един от "сините" юноши - Димитър Шерев, видимо не издържаха и се разстрои около страничната линия и той бе успокоен не от кого да е, а самият наставник на "червените".

Действията на Стамен Белчев бяха заснети по време на прякото предаване от "Българска армия", което около двубоя отрази няколко опасности през двете врати, но двата тима така и не успяха да си вкарат.

Любопитно е да се отбележи, че само преди ден около първия отбор ЦСКА се акумулира сериозно напрежение поради попадение във вратата на Септември, при което се смята, че не е проявен феърплей, предвид ситуацията .

Сега обаче действието на Стамен Белчев остави добри впечатления в родната футболна общественост. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички