Лъчезар Танев посочи грешка на ЦСКА и коментира темата Наско Сираков - Станимир Стоилов


Лъчезар Танев посочи грешка на ЦСКА и коментира темата Наско Сираков - Станимир Стоилов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6328 0

Бившият играч на ЦСКА и настоящ футболен мениджър Лъчезар Танев даде интервю пред "Блиц", в което посочи грешка на ръководството на "армейците" при избора на нови попълнения:

"В момента болшинството от играчите в ЦСКА са посредствени", категоричен бе той. "Явно хората на Ганчев, които гледат набелязаните футболисти, не разбират достатъчно какви трябва да бъдат критерият и нивото на новите попълнения за ЦСКА. Пари се харчат, но същите пари може да се похарчат за трима-четирима класни играчи, а не всяко лято да се взимат по 8-10 нови", посъветва Танев, но и не отрече:

"Въпреки това през последните години се работи добре на "Армията". На няколко пъти тимът бе близо до титлата. Продължава да е близо и в момента. Ако Ганчев построи новия стадион, ще изпълни най-важната си мисия, за която мечтае от много време. Така ще зарадва многобройните фенове на тима".

Относно търканията между Станимир Стоилов и Наско Сираков в Левски, довели до напускането на първия, 59-годишният плевенчанин коментира: "Хора, около единия и около другия, направиха разрива между тях двамата. Някой смяташе, че Сираков ще бъде статуя, която само ще си показва физиономията. Сетете се кого имам предвид".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Емил Велев: Може в Левски да са ми изтрили телефона, оперират в много тесен кръг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички