Люпко Петрович разкри защо си тръгна от Левски преди година


Люпко Петрович разкри защо си тръгна от Левски преди година
Снимка: БГНЕС

1966 0

Година след напускането си от Левски, Люпко Петрович разкри каква е една от основните причини затова, като обвини тогавашния спортен директор Станислав Ангелов. 

"Никога не казах защо си тръгвам от любимия си отбор Левски. Ето сега Станислав Ангелов каза всичко. Аз не трябва да говоря. Той винаги искаше да ме смени. Аз отидох и оставих Левски на първо място. Той унижи Левски, а не мен след напускането ми", сподели сръбският наставник пред "Дарик".

"За човека Станислав Ангелов става въпрос. Какъв човек е той и как работи е достатъчно да кажа, че той два пъти се е съдил с Левски. Той говори, че е голям левскар, но аз не му вярвам. Заради него напуснах, той не ми даде да доведа нови играчи, не ме е уважавал, не ме е ценил, работеше срещу мен."

Бившият наставник на "сините" сподели, че още следи Левски и разкри мението си Делио Роси. "Трябва да кажа, че Делио Роси е опитен треньор и може да направи отбор. Но при него няма балканския манталитет. Това може да стане голям проблем, защото няма балканския манталитет. При мен да беше спортен директор Даниел Боримиров и изпълнителен директор Наско Сираков, щях да стана шампион на България".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички