Феновете на Левски и ЦСКА получиха признание и от Франция


Феновете на Левски и ЦСКА получиха признание и от Франция
Снимка: БГНЕС

2629 0

Феновете на Левски и ЦСКА получиха признание от френското издание Lagrinta за представянето си по време на мача в събота, завършил 2:2. Привържениците се наредиха на пето място в класацията на изданието от 10 избрани срещи. 

"За Свети Валентин я заведете на балканите. Каква страст! какъв романтизъм. Дербито в България между Левски и ЦСКА изглежда наистина горещо. Двата тима не успяха да решат кой ще бъде победителят, но това се отнася и за феновете по трибуните", така започват описанието си колегите от Франция. 

Сектор "Б" заложи на голямо знаме на клубния патрон Васил Левски и множество малки плакати с образа на Апостола на свободата. Сектор "Г" пък имаше двойна хореография, наречена „Нашата крепост“ и акцентираща върху дома на ЦСКА – стадион „Българска армия“.

В материала припомнят, че след загубата на Левски през миналия сезон феновете са били бесни, като се опитаха да съблекат част от играчите. Иначе на първо място са хореографиите по време на голямото турско дерби между Галатасарай и Фенербахче, завършило при нулево равенство. Второ място заема срещата от Шампионска лига на Африка между тунизийския Клуб Африкен и южноафриканския Суперспорт Юнайтед, като тимът от ЮАР спечели с 3:1. Трето място заема голямото полско дерби Висла (Краков) – Легия (Варшава).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички