Луди 24 часа на "Герена" - как Славиша остана в Левски?


Луди 24 часа на "Герена" - как Славиша остана в Левски?
Снимка: LAP.BG

3934 0

След отпадането на Левски за Купата от Славия в сряда вечер изглеждаше така, сякаш Славиша Стоянов за последно води "сините". Сърбинът беше особено разочарован от играта на своите възпитници и още след срещата с "белите" е обявил пред играчите, че това е последният му мач

Разговорът е продължил няколко минути, като той се е сбогувал с първия състав. Именно заради това негово решение е била и спешната среща на треньора с Наско Сираков, за която излезе информация още в сряда вечерта. 

Междувременно феновете на Левски бяха готови да протестират срещу напускането на клуба, като немалко привърженици се събраха край "Герена" по обяд. Също така една от фен фракциите на тима излезе с остра позиция срещу ръководството на Левски

Намеса на феновете обаче не се наложи. Оказа се, че собственикът Наско Сираков е успял някак да убеди Славиша да остане до края на сезона на "Герена", въпреки изразеното желание на Стоянович да бъде освободен от длъжността си. Заговори се, че той има оферта от друг отбор, която иска да преследва, но засега остава в столицата. 

Ръководството на Левски е доволно от крайния развой, тъй като в момента "сините" се борят за изкачване в класирането и евентуална атака на място, което може да даде шанс на клуба да играе в Европа, въпреки че към момента това изглежда слабо вероятно. До края на сезона остават 2 месеца и "сините" предпочитат да завършат сезона със Стоянович и, ако ще му се търси заместник, клубът да има време да реагира с адекватен негов наследник. 

Самите играчи също са доволни от оставането на сръбския специалист, като голямата звезда на тима Найджъл Робърта изрази подкрепата си за Славиша Стоянович с пост в социалната мрежа "Instagram". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички