Любопитно: Не е само заради Васил Божков - Наско Сираков отива в Дубай за среща с арабски милиардер?


Любопитно: Не е само заради Васил Божков - Наско Сираков отива в Дубай за среща с арабски милиардер?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

11415 0

По-рано днес (11 май), в медийното пространство се появиха информации, че собственикът на Левски Наско Сираков ще пътува до Дубай, за да проведе среща с бившия бос на "сините" - Васил Божков.

Споменаваше се, че целта на Вълка е да разбере лично от бизнесмена дали има някакви финансови претенции, след като преди време се бе обявил за най-големия кредитор на клуба. 

Впоследствие Сираков трябва да предаде информацията на новосъздаденото сдружение "Левски на Левскарите", което има амбициите в бъдещ момент да придобие мажоритарния пакет акции на 26-кратните шампиони.

"Блиц" обаче твърди, че Наско Сираков ще пътува до Дубай и за друга среща, тъй като е стартирал офанзива по намирането на нов богат собственик на Левски...

Предполага се, че той ще се види с местен богаташ, за да му предложи да изкупи част от акциите на "синия" клуб, тъй като е наясно, че помощта на феновете, макар и огромна, е недостатъчна за качественото развитие на отбора в дългосрочен план.

"Подготвя се някаква сделка, в която са замесени Божков, Сираков и въпросният мистериозен арабски милиардер. Какво ще се получи – засега никой не знае. Наско и всички в Левски обаче категорично ще отричат, докато няма яснота. На тях още им пари от случая с Джоузеф Диксън – нали си спомняте. Там уж всичко беше сигурно, а накрая се оказа, че този пич даже и не кара Москвич, както се казва", разкрива източник на изданието.

Вижте още: Неприятна изненада за Алън Пардю в дните преди финала срещу Левски

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички