Любопитно: Левски показа новия облик на тунела под Сектор "В" (ВИДЕО)


Любопитно: Левски показа новия облик на тунела под Сектор "В" (ВИДЕО)
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

7612 0

С публикация в профилите си в социалните мрежи, от Левски показа новия облик на тунела под Сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов", от който излизат футболистите на терена.

На стените вече са окачени снимки на всички бивши треньори на "сините", които са печелили титли начело на клуба, а под тях са изписани техните имена и съответните шампионски години.

Ето какво гласи публикацията (кадрите са най-отдолу):

"За да имаш настояще и да градиш бъдеще, носи миналото в сърцето и ума си, помни уроците, съхрани идеалите и почитай тези, които са вървели преди теб. Това е веруюто, което съхрани „Левски“ през годините. Това е максимата на лекарството. История и завет, които да се предават през поколенията.

За да покажем своето признание към големите имена, работили в клуба и донесли ни толкова много радост, направихме символичния жест, разполагайки в тунела на Сектор „В“ снимките и имената на треньори, спечелили „сините“ шампионски титли.

Като допълнителен стимул да преследват върха, всеки ден пред очите на футболистите ще са имена като Цветан Генев, Кирил Йовович, Асен Панчев, Иван Радоев, Режьо Шомлай, Димитър Мутафчиев, Рудолф Витлачил, Кръстьо Чакъров, Димитър Дойчинов, Васил Спасов, Иван Вуцов, Васил Методиев, Иван Вутов, Георги Василев, Димитър Димитров, Люпко Петрович, Славолюб Муслин, Станимир Стоилов и Емил Велев.

Защото #ЛевскиЕВечен".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички