Любимецът на сектор "Б" разочарова Левски и няма да получи нов договор


Любимецът на сектор "Б" разочарова Левски и няма да получи нов договор

2519 0

Левски вече стар­тира разговори за нови догово­ри с някои от футболистите, чиито контракти изтичат през лятото. Сред тях са Георги Костадинов и Джереми Де Ноойер. „Меридиан Мач" обаче научи, че ръко­водството на тимът е на път да се откаже от испанската звезда Антонио Аниете.

Футбо­листът бе любимец на феновете при първия си престой на „Герена', а през лятото се за­върна като истински месия в клуба. Той обаче не успя да оп­равдае доверието, ка­то през този сезон е бледа сянка на самия себе си.

31-годишният Аниете така и не успя да намери оптималната си форма без своя сънародник Мигел Бедоя, който пък си за­мина преди начало­то на сезона. Испа­нецът по-често иг­рае на фланга, къ­дето не може да разгърне потенциа­ла си. Той е крити­куван доста и зара­ди това, че не се движи и раздава достатъчно в двубои­те на тима си.

Левски има в момента достатъчно добри иг­рачи в атака. Адениджи, Нар, Прохазка и Бурабия бяха на висо­та, а в последните ма­чове във форма навле­зе и Хеан Деса. Вече бе привлечен и Амаду Сукуна, а всичко това прави оставането на Аниете доста проб­лемно. Все пак, испа­нецът има време до лятото да си заслужи нов договор, но едно е ясно - вече не е със статута на недосегае­ма звезда, както бе в първия си престой.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички