Левски завършва трансфера на Роналдо с помощта на генералния си спонсор


Левски завършва трансфера на Роналдо с помощта на генералния си спонсор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1475 0

Генералният спонсор на Левски - Palms Bet, отново е засвидетелствал готовността си да помогне финансово на "синия" клуб. Този път е за втория транш от превода, който клубът дължи за трансфера на Роналдо. Това става ясно от  официално писмо до Управителния и Надзорния съвет на ПФК Левски, управляващото дружество Р.С. Консулт.

Бразилският флангови футболист бе привлечен в края на юни 2022 година в Левски. Тогава генералният спонсор на Левски пое всички разходи около сделката на бразилския нападател Роналдо. Това стана посредством договор за целево финансиране с компанията Р.С. Консулт, която е от групата компании, работещи под търговската марка Palms Bet и има договор за управление с клуба.

Роналдо веднага се наложи като титуляр в отбора и вкара гол на стадион "Тумба" в Солун за равенството 1:1 срещу ПАОК, в най-запомнящия се евросблъсък на "сините", в които с общ резултат 3:1 отстраниха именития гръцки тим. В момента "сините", водени от Станимир Стоилов, се подготвят в Дубай, като в първата си проверка записаха победа.

Само преди няколко дни от Левски благодариха на генералния си спонсор за авансово плащане, което е помогнало на клуба да покрие належащи задължения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички