Левски засилва конкуренцията? Юноша на "сините" се завръща на "Герена" и гледа към мястото на Пламен Андреев


Левски засилва конкуренцията? Юноша на "сините" се завръща на "Герена" и гледа към мястото на Пламен Андреев
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3039 0

Левски продължава да мисли за засилването на конкуренцията на вратарския пост. Наскоро се беше появила информация, че се търси страж, който да се бори за титулярното място с колебливия Пламен Андреев, а сега "Мач Телеграф" съобщава, че на "Герена" се е провела важна среща по този казус.

Левски е набелязал нов вратар

Спортният директор на отбора от Втора лига - Септември София, Кристиян Добрев се е срещнал на "Герена" с шефовете на Левски. Той и Даниел Боримиров най-вероятно са обсъждали евентуален трансфер на вратаря Димитър Шейтанов.

Шейтанов е юноша на Левски и е преминал през всичките възрастови групи. През 2018 година е изпратен в английския Лийдс, където прекарва един сезон. След това играе в португалския Авеш, но напуска през 2020, след като е отнет лиценза на клуба. През същата година подписва с Пирин, а след това преминава в Септември.

Освен Шейтанов вариант за нов страж е и Максим Ковальов от Пирин, който играе много силно през есенния полусезон. Мнозина вярват, че Ковальов може да предпочете офертата на Левски и заради своите сънародници в екипа на треньора Николай Костов – Кирил Нестеренко и Тимур Скорих.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски иска бивш съотборник на Мбапе?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички