Предложиха Рикардиньо на бразилски гранд, би заиграл със звезден играч


Предложиха Рикардиньо на бразилски гранд, би заиграл със звезден играч
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2405 0

Двата гола на Рикардиньо за Купата на България през седмицата не останаха незабелязани дори в родината му. Бразилецът реализира при визитата на втородивизионния Дунав Русе в сряда при крайното 3:1. 

На кой предложиха стрелеца

Единственият активен централен нападател на Левски не бе реализирал от 18 септември при равенството 2:2 с Крумовград в Коматево. Прекъснатата голова суша направи сериозно впечатление зад Океана и бразилското издание Galo24horas написа:

"Играчът, който гледахме с удоволствие през седмицата, бе Рикардиньо от българския Левски. 22-годишният футболист вкара шест гола и направи две асистенции в 21 мача през тази кампания. Преди да отиде в Европа, той носи екипа на Гремио, а сега може да бъде отлична инвестиция на Атлетико Минейро". 

Какво се случва в Бразилия

В момента грандът от Бело Оризонте се намира на шестата позиция във временното класиране на Серия А с актив от 57 точки, с пет по-малко от лидера Палмейрас. Начело на тима е легендата Луис Фелипе Сколари, а капитан е колоритният ветеран Хълк. Битката за титлата в бразилския шампионат ще бъде ожесточена до последно. 

Следете всички трансфери през зимата със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички