Божинов е бил пред завръщане в Левски преди смяната на треньора


Божинов е бил пред завръщане в Левски преди смяната на треньора
Снимка: БГНЕС

4941 0

Нападателят на Ботев Враца Валери Божинов е водил разговори с бившия треньор на Левски – Славиша Стоянович и на практика се е бил разбрал да премине на стадион "Георги Аспарухов". Смяната на треньора обаче и идването на Георги Дерменджиев обаче е осуетило завръщането му.

"Голямо изкушение е за мен да играя в Лeвски. Обичам този клуб, в сърцето ми е и искам да играя там. Говорихме с господин Славиша Стоянович, но за съжаление той напусна и това е част от играта. За сега още няма нищо черно на бяло" заяви Божинов пред Канал 3.

Валери Божинов подкрепи и назначаването на Павел Колев за изпълнителен директор. Според нападателя всички, които обичат Левски трябва да подкрепят Колев.  "Павел Колев израсна последните години, голям професионалист, интелигентен, умен. Мисля че той може да се справи в такава ситуация, но му трябва време. Ние и цяла България, всички левскари, трябва да го подкрепят, да застанат зад него. Трябва му време на човека, защото виждате, че и самите ние не знаем какви са проблемите и какъв хаос има в този клуб”, завърши Божинов.

Междувременно разкриха какви са приоритетите на новата власт в Левски. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички