Какво е казал Божинов на Славиша Стоянович след головете му на "Герена"?


Какво е казал Божинов на Славиша Стоянович след головете му на "Герена"?

4969 0

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов разкри интересни неща за двубоя срещу бившия си клуб Левски, в който отбеляза два гола, а врачани се поздравиха с победата. Той сподели, че е осъществил контакт след двубоя със Славиша Стоянович, който още бе начело на "сините".

"Водят се много версии, но историята е такава – мениджърът, който ме закара в Партизан е негов кум. Веднага след мача получих обаждане от този мениджър и той ми показа скрийншота от кореспонденцията с треньора. Вътре пишеше – Божинов направо ни разказа играта, все едно му беше последният мач, никога не е играл така, никога не се е раздавал така, каква е тази игра от него, той ни разби, сам игра, сам победи… Казах му, че ако треньорът иска да се чуе с мен и да поговорим, аз нямам никакви проблеми. Звъннах на Славиша, извиних му се. Казах му: „Нищо лично, но не може да играеш срещу Левски на „Герена“ така, че да не се докажеш", разказа Божинов в предаването "Код:Спорт". 

"В България не може да се изправиш срещу ЦСКА или Левски на „Армията“ или на „Герена“ и да не се покажеш. Най-лесно е да си свалиш гащите. Но бях мотивиран, амбициран. Имаше пауза за националните отбори и се бях подготвил за този мач. Бях в Белград, където тренирах с кондиционен треньор. Подготвях се физически и психически. Чух се с втория ми баща Сашо. Най- хубавото е, че ми каза, че отиваме за победа и ще бием Левски. Отговорих, че съм на същото мнение. Имах такова усещане, че можем да направим нещо на „Герена“. Както обича да казва Сашо – отиваме на „Герена“ и ще ги „лепна“. Повярвайте ми, че за първи път играх освободено, без да се напрягам, без да мисля какво ще стане. Нещата ми се получиха, но не съм успял, а успяхме, защото все пак футболът е колективен спорт", добави още той.

Божинов също така разкри, че е бил на крачка от завръщане на "Герена" - ето какво е осуетило плановете му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички