Два фактора може да върнат Габриел Обертан обратно в Левски


Два фактора може да върнат Габриел Обертан обратно в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

3365 0

Завръщането на Габриел Обертан в Левски е възможно, твърдят колегите от dsport. По-рано днес именно такава информация се появи, че "сините" проучват възможността за привличане на французина.

Моторите на евентуална сделка са два - Спас Русев и Славиша Стоянович. Бизнесменът, който помага в последно време на Наско Сираков и Тити Папазов, е в прекрасни отношения с Обертан. Двамата поддържат отличен контакт, тъй като именно Русев доведе бившият футболист на Манчестър Юнайтед в София.

Стоянович беше треньор на Обертан и след уволнението на специалиста, пожела да напусне Левски. На всичкото отгоре Русев има силен контакт с агента на Обертан, което също не е без значение. Голям плюс е и фактът, че французина хареса много София и отношението на феновете на Левски, които много го харесваха. В Ерзурумспор Обертан спечели промоция в елита, а в последно време играе и на по-различна позиция на терена. Той вече е вътрешен халф, макар че би могъл да играе на няколко поста, ако бъде привлечен. А с кой играч от Левски вече се разделиха - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички