Левски - Ботев (Враца) по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Левски - Ботев (Враца) по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Lap.bg

2769 0

В днешния следобед Левски и Ботев (Враца) ще се изправят един срещу друг в последен мач от 15-ия кръг на Първа лига. Двата тима излизат на терена на стадион "Георги Аспарухов" в столицата в 17:30 часа.

"Сините" показват известен подем в последните си мачове под ръководството на Станимир Стоилов, но все още са непостоянни в изявите си, докато Ботев (Враца) е в тежка серия от 11 поредни мача без успех в първенството. Врачани стартираха отлично сезона със седем точки в първите си три мача, но след това резултатите рязко тръгнаха надолу.

В първия мач между двата тима във Враца в края на юли Ботев победи Левски с 2:0. "Сините" са на 8 точки от топ 5 в Първа лига, като до края на полусезона остават 4 кръга. Ботев е предпоследен в таблицата, като от спасителното десето място към момента ги делят 3 точки. Мачът Левски - Ботев (Враца) ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички