Левски заплашен от сериозна липса за мача с Берое


Левски заплашен от сериозна липса за мача с Берое
Снимка: Оф. сайт на Левски

1127 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон игра едно полувреме за националния отбор на Исландия в контролна среща с Мексико. В Сан Франциско той и съотборниците му отстъпиха с 0:3. Бранителят на Левски влезе в игра на почивката, на мястото на Арон Гунарсон, като за играта си получи оценка 5 от исландските медии, а най-високата в тима бе 6.

Исландия ще изиграе още една контрола в САЩ - срещу Перу в Харисън, Ню Джърси, в нощта на сряда срещу четвъртък. На "Герена" обаче се опасяват, че часовата разлика (10 часа със Сан Франциско) ще се отрази на кондиционното състояние на бранителя и той няма да може да участва в първия мач от плейофната фаза - домакинството на Берое. И това важи още повече, ако играе във втората контрола за родината си.

Освен това "сините" стискат палци футболистът им да не се контузи. През зимата той игра в спаринги за Исландия в Индонезия и след това Делио Роси му даде дълга почивка. Така може да процедира и сега.

Холмар се бори със зъби и нокти за място в селекцията за Световното първенство в Русия през лятото. Той е един от шестимата централни защитници, които засега получават доверието на треньора Хеймир Халгримсон.

Левски приема Берое на 1 април, неделя, от 17:30 часа на "Герена". Откакто се присъедини към Левски, Ейолфсон е пропуснал само един двубой - не игра срещу Черно море тази пролет поради наказание. В негово отсъствие отборът спечели с 3:2. Заместникът му Аймен Белаид обаче бе крайно неубедителен и носи вина за двете попадения в мрежата на Левски, пише "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички