Левски чака отчет на Делио Роси, за да реши бъдещето на Вутов


Левски чака отчет на Делио Роси, за да реши бъдещето на Вутов
Снимка: Официален сайт на Левски

2206 0

Треньорът на Левски Делио Роси до един месец трябва да е готов с отчет за играта на Антонио Вутов, пише "Тема Спорт". Въз основа на него в клуба ще решават дали да откупят правата на играча. Те все още се държат от Удинезе.

На този клуб нападателят бе продаден в началото на 2014 година. 21-годишният футболист се завърна на "Герена" през лятото. "Сините" го взеха, след като той направи силна пролет в Ботев (Пловдив), с който спечели Купата на България.

През есента Вутов бе използван най-често на десния фланг на атаката, където не успяваше да направи впечатление. През пролетта обаче Роси го пусна като нападател редом до Станислав Костов и Ривалдиньо. Вутов се справи добре в предни позиции - вкара красив гол и направи асистенция при успеха с 3:2 над Черно море на "Тича". През втората част обаче младокът си изкара червен картон, след като ритна без топка Илиас Хасани. Той бе наказан за 3 мача заради постъпката си.

Вутов няма да бъде на разположение на Делио Роси за домакинството на Берое на 1 април, неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички