Ейолфсон: Изненадващо, но се чувствам отлично в Левски


Ейолфсон: Изненадващо, но се чувствам отлично в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

910 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон заяви пред журналистите от родната си Исландия, че се чувства отлично в българския клуб. В момента той е с националния отбор в САЩ. Рано тази сутрин селекцията на скандинавците игра контрола с Мексико. В сряда пък на викингите им предстои спаринг срещу Перу. Проверките са част от подготовката на тима за световното първенство в Русия през лятото.

"Престоят ми в България е приятна изненада за мен. Всичко е много добре през изминалите 8-9 месеца. Чувствам се отлично в Левски", каза Холмар пред fotbolti.net.

Ейолфсон посочи, че се надява да попадне в окончателния списък на Исландия за Мондиала. В САЩ отборът е с шест централни защитници.

"Конкуренцията е голяма, явно имаме добри бранители. Трябва да покажем какво можем и да се докажем пред треньорския щаб. Засега всички се справят добре, което е позитивно", заяви играчът, цитиран от "Тема Спорт".

Той обясни и какво му помага да се върне в селекцията. "Играя добре в Левски. Представянето на отбора в отбрана е отличителен белег, не допускаме много голове. Това е добре за мен. Имаме италиански треньор - Делио Роси, който е издигнал в култ организацията - защитата започва още от нападателите. Това е от полза за мен, хубаво е да играя в организиран отбор", каза Холмар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички