Левски влиза в борба с ЦСКА за бившия футболист на Ботев Пловдив - Кристиан Димитров


Левски влиза в борба с ЦСКА за бившия футболист на Ботев Пловдив - Кристиан Димитров
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

3959 0

Левски ще се опита да привлече през зимния трансферен прозорец един от бившите национали на България, предизвикали фурор с представянето си по родните терени - Кристиан Димитров

Футболистът се превърна във водеща трансферна цел в последните седмици за редица родни клубове, след като разтрогна контракта си с хърватския Хайдук Сплит и вече е свободен агент.

От "Тема Спорт" припомнят, че "сините" и 25-годишният бранител бяха близко до сделка и по времето на Петър Хубчев, но до такъв не се стигна, а пловдивчанинът се озова в чужбина. 

Там той подписа с хърватския тим, но в последствие бе преотстъпен под наем и в Румъния - на местния шампион ЧФР Клуж, където обаче също бе със статут на твърда резерва, както в Хайдук.

Левски вече си осигури подсилване в атака през зимата с привличането на бразилеца Рикардиньо, а следващата цел на Стоилов е взимането на нов централен защитник. Настоящите в тима са Кордоба, Сундберг и Ван дер Каап, но има вариант някой от тях да бъде продаден в най-скоро време.

Вижте каква е мечтата на Рикардиньо с Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички