Джонатан Линдсет от ЦСКА получавал смъртни заплахи от фенове на Левски? Атмосферата била "военна"


Джонатан Линдсет от ЦСКА получавал смъртни заплахи от фенове на Левски? Атмосферата била "военна"
Снимка: CSKA.BG

2667 0

Едно от последните нови попълнения на ЦСКА - Джонатан Линдсет, който бързо се утвърди като твърд титуляр за "армейците", даде любопитно интервю пред "Discovery". В него той разкри, че е получавал смъртни заплахи от фенове на вечния съперник Левски, както и разкри вижданията си за българския футбол.

Норвежкият полузащитник официално е част от "червените" от 1-и август 2022-а година. Оттогава той изиграва 20 мача с екипа на 31-кратните шампиони, в които записва 1 гол и 1 асистенция. Амбициите му обаче са много по-големи. 

"Има голяма разлика между културата във футбола в България и Норвегия. В България всички се готвят като за война. Много са емоционални. Постоянно се чуват освирквания и обиди. По мен са били хвърляни запалки, но това не ме плаши", заяви Линдсет пред "Discovery". Той сподели интересни слухове, които е чувал за футбола у нас, както и впечатленията си от "бойната" атмосфера у нас.

"Обичам да съм поставен под напрежение. Чувал съм много истории - например, че по трибуните имало змии. Лично аз не съм виждал. Тук полицията е въоръжена с щитове и оборудвана, за да ни пази. Това е грозно", признава той, разкривайки за заплахите, които е получавал по свой адрес, поради свое изказване.

"Избраха ме за играч на кръга след гола ми срещу Арда. На пресконференцията казах, че Левски ни е конкурент, но не може да се бори за титлата. В отговор ме наричаха фермер и получавах смъртни заплахи", каза още Линдсет, разкривайки силното си желание един ден да играе за националния отбор на Норвегия.

Ето на какъв пост може да бъде преквалифициран Линдсет от Саша Илич

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички