Похвално! Фенове на Левски събраха 5-цифрена сума за дълговете към НАП


Похвално! Фенове на Левски събраха 5-цифрена сума за дълговете към НАП
Снимка: Levski.bg

3734 0

Над 80 фена на Левски се събраха на коледно парти, като на разиграния търг бяха събрани 21 600 лева, а допълнително в урна - още 1 800 лева. Всичките 23 400 лева бяха преведени по директната сметка за стари задължения на ПФК Левски към НАП.

Събитието в спортния бар на Palms Bet бе уважено от собственика на Левски Наско Сираков, председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров и бившия изпълнителен директор Константин Баждеков, както и много привърженици, обичащи любимия им тим.

Сред разиграните на търга артикули бяха портрет на Георги Аспарухов и фланелка с номер 9, носена от Георги Иванов от шампионския сезон 2008/2009 година, подарена от известния фен от Сандански Емил Кехайов. Реликвата бе спечелена от „Сини сърца“, които ще я дадат за съхранение в клубната експозиция на стадион „Георги Аспарухов“.

Наддавано бе и за левскарски шал, шапка, клубна книжка и календарчета на „сините“ от знаменитата 1984 година, както и за фланелка на Христо Крушарски. Константин Папазов подари Купата на баскетболния шампион Левски, а от NFT Credo бяха дарени четири медала, отбелязващи спечелената Купа на България от ПФК „Левски“ през 2022 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Андреа Пирло поласка Левски - иска звезда на "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички