Левски - Вашаш по ТВ: Къде да гледаме първата контрола на "сините"?


Левски - Вашаш по ТВ: Къде да гледаме първата контрола на "сините"?
Снимка: Levski.bg

6831 0

Левски стартира със зимните контроли по време на подготвителния си лагер в Турция. "Сините" заминаха в неделя (14.01) за южната ни съседка и вече усилено се готвят под ръководството на Николай Костов.

Съперник в първата проверка е унгарският Вашаш, като тя трябва да започне в 15 часа българско време. За първи път столичани ще бъдат без голяма част от основните си играчи от първата част на сезона.

Роналдо, който бе продаден на Ростов и вече не е част от клуба, но и без Андриан Краев и Жереми Петрис. Двамата имат договори до края на сезона и отказват да преподпишат, заради което останаха в София да тренират с дубъла на "сините", като вече не са част от плановете - независимо дали ще бъдат продадени, или не. Добрата новина е, че трайно контузеният Билал Бари вече тренира на пълни обороти.

Левски с рекорден брой контроли

Още: Ивелин Попов помогнал много за трансфера на Роналдо от Левски в Ростов

Иначе, са уточнение всички съперници на Левски в проверките, които за 22 дни ще изиграят рекордните девет контроли.  Това означава, че Костов ще ротира често състава - б.р. доколкото има възможност, или ще залага на различни единайсеторки в отделните мачове.

Прави впечатление, че на три пъти сините ще имат контроли в два последователни дни – на 23 и 24 януари, на 2 и 3, както и на 6 и 7 февруари.

ТВ излъчване

Първата контрола на Левски стартира в 15 часа и ще може да се наблюдава пряко на няколко канала. Двубоят ще бъде предаван напълно безплатно на официалния сайт на клуба, в Youtube канала, както и в ефира на TV1. Двубоя Левски - Вашаш ще може да следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Още: Николай Костов вкара футболистите на Левски във фитнеса (ВИДЕО)

Планът на Левски: "Сините" преговарят с играчи на 3 позиции и затварят прозореца?

До скоро "синият" Роналдо иска повиквателна от Бразилия и титлата с Ростов

Левски отказал "смешно ниски" оферти за Уелтън и Кордоба?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички