Планът на Левски: "Сините" преговарят с играчи на 3 позиции и затварят прозореца?


Планът на Левски: "Сините" преговарят с играчи на 3 позиции и затварят прозореца?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3707 0

Ръководството и спортно-техническият щаб на Левски продължава да работи по изграждането на облика на тима. След като "сините" се разделиха с един от твърдите си титуляри - Роналдо, както и "замразиха" други двама - Андриан Краев и Жереми Петрис, е време да погледнат смело към пазара.

Плановете на столичани

На "Герена" вече акостира едно ново име в лицето на Фабио Лима. Това обаче далеч няма да е всичко. В момента столичани водят преговори с други трима набелязани играчи, пише "Тема Спорт".

Още: Левски отказал "смешно ниски" оферти за Уелтън и Кордоба?

Става въпрос за централен защитник, десен краен бранител и полузащитник. Ролята на последните двама ще бъде да заместят Петрис и Краев, които изпаднаха в немилост след отказа си да преподпишат с клуба. Те не отлетяха с отбора за Турция, а останаха да тренират в в дублиращия тим.

Централният защитник от своя страна е възможно да бъде алтернатива на Хосе Кордоба, който също бива свързван с изходящ трансфер. Към момента единственото известно име е това на норвежкия десен бек Стърла Отесен, с когото се твърди, че се водят преговори.

"Сините" същевременно се отказаха от набелязания за нов халф Джоната Машадо, който пожелал твърде висока заплата. Ако бъдат взети играчи на тези три ключови поста, то зимната селекция на столичани най-вероятно ще приключи.

Още: Клубният магазин на Левски на "Герена" затваря - каква е причината?

Попето в Русия: Роналдо може да стане откритието на руския футбол за 2024-та

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички