Левски отказал "смешно ниски" оферти за Уелтън и Кордоба?


Левски отказал "смешно ниски" оферти за Уелтън и Кордоба?
Снимка: Levski.bg

8156 0

На този етап две от звездите на Левски - Уелтън и Хосе Кордоба, няма да последват пътя на бившия си вече съотборник Роналдо и да напуснат клуба. "Сините" са отказали дошлите за тях двамата оферти, твърди вестник "България Днес".

Каква е причината?

Причината за отказа на ръководството да продаде защитника и нападателя е, че офертите са били твърде ниски. За Уелтън такава е дошла от азиатски тим, а за панамеца - от Бешикташ.

Хосе Кордоба

От Левски не биха се разделили с бразилеца за по-малко от 3,5 милиона евро, пише медията, а офертата от Азия била "смешно ниска". Далеч от желанията на "сините" било и предложението на турския гранд, който не е отговорил на контрапредложението на "сините".

Има ли други оферти за тях?

На този етап в Левски не са пристигали оферти за Кордоба от Олимпиакос, Панатинайкос и Айнтрахт (Франкфурт). Двете отхвърлени оферти са отправени още преди Нова година, а актуални такива за двете звезди към момента липсват.

Тези дни пък се появи слух, че кандидат е предложил 4 милиона евро за Кордоба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички