Левски успя да лицензира "Герена" за предварителните кръгове на отбора в Лигата на конференциите


Левски успя да лицензира "Герена" за предварителните кръгове на отбора в Лигата на конференциите
Снимка: Levski.bg

1435 0

От Левски са успели да минат успешно през проверката на УЕФА за стадион "Георги Аспарухов". Съоръжението е било инспектирано от представители на европейската футболна централа, твърди "Мач Телеграф".

Все пак, те са оставили няколко забележки за определени нередности, които трябва да бъдат отстранени. От клуба обаче са обещали, че тези проблеми ще бъдат изчистени в срок, като така отборът ще може да домакинства на своя стадион при завръщането си в Европа. За съжаление, Левски ще може да играе на "Герена" само в мачовете от предварителните кръгове и в плейофа, но не и по-напред в Лигата на конференциите.

Ако въобще достигне до груповата фаза, отборът ще трябва да се премести на "Васил Левски". Въпреки спекулациите от последните дни, Националният стадион все още успява да покрие изискванията на УЕФА и на него могат да се играят европейски мачове.

Иначе в миналото Левски нямаше проблем да приема двубоите от груповата фаза на Лига Европа у дома. На националния стадион се играха единствено срещите от Шампионската лига.

Друга добра новина за "сините" е, че след отпадането от АЕК Ларнака отпаднаха и наказанията на тима за мачове без публика. А двубоите в Европа ще бъдат едно от основните пера за попълване на касата с приходите от билети.

А ето кой основен футболист на "сините" се присъедини към отбора контузен, след като бе пуснат да играе за националния си отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички