Левски удължи партньорство с германска компания, специални награди очакват "сините" фенове


Левски удължи партньорство с германска компания, специални награди очакват "сините" фенове
Снимка: Levski.bg

1195 0

Ръководството на Левски обяви с пост в социалните мрежи, че удължава партньорството си с немската компания "Lorenz Snack-world".

Клубът съобщи на своите "фенове", че между 1 юли и 15 август всеки продукт с марката "Pomsticks" и "Crunchips" може да им донесе специални награди - членски карти, ваучери за официалния магазин или футболна топка.

Ето какво гласи публикацията:

"Левскари,

За втора поредна година „ПФК Левски“ ще си партнира с един от най-големите производители в Европа на картофен чипс и снакс – Lorenz Snack-world. Най-популярните марки на немския производител с над 130-годишен опит са чипсовете Crunchips и картофените пръчици Pomsticks.

От 1 юли до 15 август покупка на един от продуктите с марки Pomsticks или Crunchips може да донесе страхотна награда – една от 15 Златни членски карти, 20 Сребърни членски карти, 69 ваучера за Официалния магазин на „ПФК Левски“ на стойност 100 лева или една от 196 топки с логото на „Левски“. За спечелването на една от 300-те награди е необходимо само да бъде регистрирана касовата бележка при закупуването на продукт с марката Crunchips или Pomsticks на https://www.lorenz-promo.com/".

Вижте още: Левски уволни служител по настояване на Иво Ивков?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички