Левски - Тузла Сити по ТВ: Къде да гледаме контролата на "сините"?


Левски - Тузла Сити по ТВ: Къде да гледаме контролата на "сините"?
Снимка: БГНЕС

3134 0

Левски продължава с интензивната си подготовка през зимния лагер в Турция. "Сините" ще изиграят четвъртата си контрола, като този път съперник ще е босненският Тузла Сити, който е на 9-о място в местния шампионат.

"Сините" на Николай Костов ще имат 2 контроли в рамките на 2 дни, като вчера (23.01) играха срещу косовския Дукажини, от който загубиха с 1:2. Това бе и трета загуба за столичани. В първите два двубоя Левски допусна обрати от Олександрия с 1:2 и Вашаш с 2:3. В двубоя срещу Дукажини през първото полувреме бе даден шанс на много от младите играчи, като Костов започна с 11 българи в състава. 

Левски с втора контрола за два дни

"Получи се хубав мач. През първото полувреме не успяхме да влезем добре в срещата, но после напипахме своя ритъм. Бяхме агресивни след 60-ата минута, но не успяхме да реализираме. Пропуснах положение, исках да я бия в горния ляв ъгъл, но не успях да я насоча там. Времето е прекрасно за футбол, за подготовка, само резултатите не са подобаващи, но и те ще дойдат. Важното е, че трупаме мачове, които да ни помогнат да се подготвим максимално добре за старта на шампионата", сподели Асен Митков след двубоя.

Къде да гледаме срещата

Двубоят е насрочен за 16:00 часа българско време и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Той ще бъде ще бъде предаван и в ефира на Диема Спорт 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички