Левски със специален призив към феновете заради големия интерес към билетите за мача с ЦСКА


Левски със специален призив към феновете заради големия интерес към билетите за мача с ЦСКА
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2654 0

От Левски отправиха призив към картодържателите, които няма да присъстват на дербито с ЦСКА в сряда. От "сините" очакват да информация от феновете, които няма да присъстват, за да може техните билети да бъдат пуснати в продажба. От клуба уточняват, че има голям интерес. Справка показва, че над 11 хиляди билета вече са продадени за "сините" сектори. Това включва и абонаментните карти.

Ето какво написаха от Левски в официалния си сайт:

Левскари,

във връзка с големия интерес към билетите за срещата от 35-ия кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“ в сряда, 7 юни, от 18:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“ призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на двубоя да заявят своя отказ в клуба.

Това може да стане чрез email на membership@levski.bg или на телефон +35929450737 най-късно до 12:00 часа на 7 юни, сряда.

Картодържателите, които НЯМА да присъстват на двубоя с „ЦСКА-София“ трябва да предоставят две имена, номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика), сектор, блок, ред и място на Национален стадион „Васил Левски“.

Местата, които бъдат освободени ще бъдат пуснати в свободна продажба за желаещите да се сдобият с билет за двубоя.

Във връзка с големия интерес към двубоя са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без или с фалшиви билети“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички